Haute-Lyons organiseert tweemaal per jaar - in het voorjaar en in het najaar - een proeverij voor 30 tot 50 genodigden. Tijdens zo'n proeverij krijgen de gasten 9 tot 12 gerechten geserveerd en 5 tot 6 bijpassende wijnen. De proeverijen vinden plaats in een gerestaureerde T-boerderij in het Land van Maas en Waal. De gerechten worden zo veel mogelijk samengesteld op basis van seizoensgebonden ingrediënten en waar mogelijk uit de regio. Maar belangrijker, de herkomst van de ingrediënten is altijd bekend. De gekozen bereidingen zijn ambachtelijk en de presentatie haute-cuisine. Genodigden (en introducés) betalen slechts de kostprijs van de ingrediënten. 

 


Haute-Lyons volgt ontwikkelingen en trends in voedselbereidingen bij top restaurants en werkt samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers van ingrediënten. Deze toeleveranciers variëren enorm qua stijl en omvang, maar ze hebben één ding gemeen: passie voor hun vak en kennis van hun producten. Door het organiseren van deze proeverijen beoogt Haute-Lyons enthousiasme te creëren bij foodies en non-foodies voor het "betere eten". Beter in de zin van goed bereid (en lekkerder!) en beter in de zin van duurzamer. 

Over HL

Haute-Lyons is een initiatief van Deniz Ayhan vanuit een passie voor ambachtelijke bereidingen van eten en de wens om die passie te delen met anderen. Onder de naam Haute-Lyons wordt twee maal per jaar een proeverij/diner georganiseerd voor genodigden. Tijdens een proeverij krijgen gasten in 9 tot 12 gangen een keur aan exclusieve ingrediënten en bereidingen te 'proeven' en worden bijpassende wijnen geschonken. 

Contact

Geïnteresseerd in Haute-Lyons, of wilt u een uitnodiging ontvangen voor een proeverij? Neem dan vrijblijvend contact op.

Haute-Lyons
Florastraat 76
6657 AT Boven-Leeuwen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Go to top